Volg ons op Facebook
Particuliere bankzaken

Betalen

Geniet van de voordelen van (online) bankieren met een betaalrekening van RegioBank. Bij ons heb je de vrijheid om je bankzaken te regelen zoals jij wilt. Voor persoonlijke advies kan je altijd terecht bij één van onze adviseurs. Regel je het liever zelf? Dan kan dat gemakkelijk via internetbankieren of via de app. Bovendien kunnen we ook jouw kind leren slim om te gaan met geld. Hiervoor biedt Regiobank een speciale kinderrekening aan, inclusief handige tips.

Particuliere bankzaken

Sparen

Lekker op vakantie, een nieuwe auto kopen of gewoon wat geld achter de hand hebben. Sparen is vaak een goed idee. Samen met RegioBank zorgen wij ervoor dat jij je spaardoelen haalt.

Particuliere bankzaken

Geld lenen

Een consumptief krediet is een overkoepelende term voor diverse soorten leningen die bedoeld zijn voor privégebruik. Er zijn verschillende varianten beschikbaar en je kunt zo’n lening gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, zoals het renoveren van je woning, de aankoop van een auto of caravan, en meer.

Particuliere bankzaken

Overstappen

Ben je momenteel nog klant bij een andere bank en overweeg je de overstap naar RegioBank? Dan is dat heel eenvoudig mogelijk met behulp van de Overstapservice.

Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook

contact

Neem gerust contact op

Finturo BV

Kapelstraat 43b, 5591 HD Heeze
+31(0)40 226 56 27info@finturo.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag
8:30 - 17:00 uur